Från rygg till mage

Vi, jag och Philip (okej, kanske mest Philip) har övat ganska mycket rygg och mage i helgen som gått. Och igår lönade det sig för honom. Det började med att han på förmiddagen började rulla upp på sidan. Och sen hipp som happ låg han på mage utanför filten.

img_0420

 ”Bra” tänkte Alice, ”mer plats på filten för mig”.

Igår kväll, lämnade jag honom på rygg, på filten. Utifrån köket hör jag hur det dunsar lite i något tunt. Jag kommer in i vardagsrummet och hittar inte Philip på filten. Var hittar jag honom? Två meter bort, och försöker rulla genom Alices Micki-kök. En vildpastill till är född!

/ Stefan

 1. Mirre skriver:

  Sidärja, duktig kille =D

 2. Cathrin skriver:

  Heja Philip! Accepterar han magläge bättre nu när han hittat dit själv?

 3. Johanna skriver:

  Har inte ert soffbord varit högre, och isf om det varit det. Hur har ni gjort för att få det lägre?
  Älskar er blogg

  1. Jo, vi har ett riktigt marmorbord från Kasenberg, men jag är livrädd att barnen ska slå sig i det… Så vi har det här nu, ett lågt från Ikea som vi sprayat benen i guld och klistrat på såndär marmorplast! 🙂 Kram A

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..