Håll ut, Tvillingpodden kommer!

Veckans avsnitt av Tvillingpodden är lite försenat och kommer att laddas upp i morgon tisdag istället för måndag som är vår vanliga dag. Håll ut! Du kan gå in på Tvillingpodden.se för att lyssna på gamla avsnitt igen. Det finns en och annan förlossningsberättelse där för dig som är intresserad av sånt.

tvillingpodden

 

Jag vill passa på att tacka för alla fina mail vi får från er lyssnare. Jag har läst alla men inte hunnit svara, det kommer svar! Vill ni nominera Tvillingpodden till Finest Awards 2016 kan du gå in här och göra det, vi skulle bli superglada.

/Angelica

  1. Soooooom jag saknade er podd ikväll! 🙂

    1. Åhh! Den ligger uppe nu! Ledsen att den kom sent. Tack för att du lyssnar! <3 kram A

  2. Mikaela skriver:

    Satte mig i soffan som så många måndagar förr, min bebis i famnen och kaffet i handen, lurarna i öronen och laddad till tusen. Medans bebisen solis sover, mätt och nöjd, lyssnar jag på er och kväver ca fem skratt varje avsnitt. Men denna måndag skulle bli annorlunda, i takt till solis små snarkningar bröt jag ut i en stressig förtvivlan likt den man får när man inser att pappret är slut lite för sent. Ingen tvillingpodd upplagd, jag ser framför mig hur jag nu måste släcka en eld, ni vet när Man åker bil och får en bild och känsla av hur man öppnar dörren och kastar sig ut, så börjar känslorna spela mig ett spratt och tankarna ”Ingen mer Tvillingpodd” ” Tvillingarna lägger ner” lullar ut som löpsedlar i mitt inferno. DET var hemskt. Nu har jag lugnat ner mig. Väntar med spänning på veckans avsnitt och vill att ni ska förstå att ni är SÅ grymma, dom där ca fem skratten jag kväver i soffan är ibland dom viktigaste på hela veckan! Må gott tjejer! Länge leve tvillingpodden!!! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..