Middagsgäster och magont

Igår var mina vänner Sofia och Axel här på middag, de är fortfarande här med sover på nedervåningen. Det var en helkväll med grymt god syditaliensk ”köttfärssås” som fått koka i över sex timmar så köttet av nöt, fläsk och lamm bas föll sönder. När barnen hade somnat blev det (traditionsenligt) På Spåret följt av lite sällskapsspel.  

 Ingen av oss vuxna hade, eller fick magont. Philip däremot var inte världens lyckligaste kille igår utan hade väldigt ont i magen hela kvällen. Men en god natts sömn verkade ha rådigt bot på det för nu ligger han här i sängen mellan mig och Alice och är sprattlande glad.  

 Nu ska vi väcka gästerna och göra amerikanska pannkakor, croissanter och massor av kaffe till frukost. 

/ Stefan

 1. Frida skriver:

  Älskar sällskapsspel vad heter det ni spelade?

 2. Sofia skriver:

  Håller med ovanstående! Låter som du är någon slags superpappa. Wow!

 3. Fanny skriver:

  Va imponerad ja e! Ha båda barnen själv och samtidigt fixa middag och ha gäster som även sover över! Hade ja aldrig klarat. Angelica ska skatta sig lycklig som har en så härlig partner som engagerar sig så:)

 4. Anne skriver:

  Såå roligt Stefan att du också fick en trevlig kväll! Som du föredrar den kanske? Du får gärna skriva om din goda maträtt det lät suveränt!

 5. Men hallå, recept på den köttfärssåsen tack! 😀 och sicken superpappa som råddar middag för gäster med två barn, min käre sambo kan knappt steka korv & koka makaroner med ett barn, haha 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..