Högsta betyg på provet

Jag skrek JAAAA rakt ut när jag fick mail om att mitt senaste prov i Naturkunskapen var rättat. Jag fick högsta betyg! Alltså YES! Jag tycker att det är svårt men när det går såhär bra är det ju roligt. Jag tänker fortsätta kämpa på även om jag haft planer på att lägga av. Just nu läser jag om molekyler, valenselektroner och jonföreningar. Absolut inte det roligaste och mest intressanta jag pluggat i livet, men det är en del av kursen så det måste jag läsa om.

Bild
Så jäkla nöjd och stolt! 
IMG_2885
Jag har börjat använda mig av Alices färgpennor för att rita upp grejer, då förstår jag mycket lättare än om jag bara skriver stödord. Hur går det för er andra som pluggar? Ni är ju flera som också kämpar på med den här kursen, men även med andra studier. Tycker ni att det är lätt att lära er nya saker? Eller är ni som jag som måste kämpa en hel del för att det ska fastna? När det då går bra blir jag så stolt över mig själv. Jag känner att jag kan klara allt nu!

/Angelica

 1. Cecilia skriver:

  Jag har läst min första termin till förskollärare och det är så himla kul! Hade så dåligt självförtroende innan och blir lika chockad varje gång som jag får bra betyg på uppsats/tenta. För ca 4 år sen ändrade de programmet så nu är det mycket svårare, förut hade de typ lite grupparbeten och seminarier, nu är det samma tempo som juristlinjen. Så pass bra tycker jag, att få en ordentlig och grundlig utbildning i något så viktigt. Nu kommer jag vara mammaledig ett tag och hoppa över ett år, lite småtrist att tappa sina klasskamrater men det kommer nya!

  Lycka till!

 2. Amanda skriver:

  Jag använder mig alltid av färger när det är viktiga ord, namn eller fraser att komma ihåg, utan det hade jag inte klarat av högskolan, för mig underlättar det så mycket!

 3. Malin skriver:

  Har pluggat i snart fem år och i början använde jag också en massa färgpennor för man fattade bättre då. Dem senaste två åren har jag dock använt mig av onenote (TIPS :O :O) och blev helt frälst. Dessutom är det gratis och man kan hur lätt som helst gå tillbaka i sina flikar och även använda sökfunktionen assmidigt om man letar efter nåt speciellt man skrivit. Har verkligen underlättat mitt pluggande. Gud vad säljaraktigt det här blev.. haha.. men var bara tvungen :*

 4. Helena skriver:

  Du är så jävla grym! Bra jobbat! Kämpa på nu, det är värt det i slutändan även fast det inte är så roligt just nu. Jag vet hur det är, men nu läser jag första terminen till ssk, så det går! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..