Klara, färdiga, gå

Igår när jag låg hemma i soffan och kurerade mig skickade Angelica bilderna nedan till mig. Efter att hon hämtade Alice på förskolan gick de till en fotbollsplan här i närheten av oss. De berättade på förskolan att Alice älskar att gå runt på förskolans gård, men när de tog promenader till den här fotbollsplanen blev Alice som en liten galning. Hon skulle springa överallt. Självklart, som sig bör när man ska springa, ville hon bli nedräknad. Klara, färdiga, gå!

IMG_3357

IMG_3358
När de kom hem gick Alice in i vardagsrummet, tittade på mig och sa kara, färii, gååå och sprang tvärs över vardagsrummet.

/ Stefan

 

  1. Agnes skriver:

    Vilket litet charmtroll ni har!

  2. Anna skriver:

    Åh så fin hon är!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..