Nytt avsnitt av Tvillingpodden

Den här veckan är ingen mindre än Knivlisa gäst i Tvillingpodden. Vi pratar om hennes förlossning med Harry som föddes i vecka 43, långtidsamning och det här med att visa eller inte visa sina barn i sociala medier. Du kan lyssna här, på tvillingpodden.se, via Itunes, acast eller din poddapp.

Nu är det inte lång tid kvar att nominera dina favoritbloggar och poddar till Finest Awards. Jag skulle bli så himla glad om du ville nominera vår blogg och/eller Tvillingpodden. På Finest hemsida är det superlätt att bara fylla i sina favoriter och skicka iväg. Snälla gulliga, om du gillar Tvillingpodden kan du nominera oss här. 

/Angelica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..