Kusinerna Lagergren 

Jag är verkligen glad över att jag och Jessica bor mitt emot varandra. Jag tror och hoppas att kusinerna kommer ha en nära kontakt hela livet. Idag när vi hade lämnat Alice på förskolan tog vi en promenad på nästan två timmar. Vi gjorde ett stopp hemma hos Caroline där det bjöds på kaffe. Hennes lille son låg och sov men Elsa och Philip lekte med varandra på golvet.   

  Gullrumpor! Elsa är 9 månader och Philip snart 6 månader, men de är nästan lika stora.  
   

  Jag försökte få till en fin selfie i Carros äggstol men alla bilder blev så dåliga. Så är det ju ibland (hehee ofta) Håret var smutsigt och jag såg bara trött ut.  
 Alice var på ett strålande humör när jag hämtade henne från förskolan. Vi stannade en stund ute på förskolans utegård så att hon fick måla med vatten.  

 Nu ska jag strax åka hem till min kompis Maria som bor tio minuter härifrån. Det är superlänge sen vi sågs och vi tänkte köpa med oss thaimat dit. Så gott! Hon gifter sig i juni, jag längtar!

/Angelica 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..