Senaste BVC-besöket

Igår var Philip på ett försenat femmånadersbesök hos BVC. Hela den morgonen spenderades med att stackars Angelica fick leta efter hans gula kort, som vi har förlagt någonstans. Jag tror dock att det kan vara så att Alice har råkat få tag på det och gömt det någonstans. Besöket gick bra, trots avsaknaden av det gula kortet, Philip växer så det knakar precis som han ska. Han har växt knappa 17cm sen han föddes och mer än dubblat sin vikt. Dryga 68cm och nästan 8,5kg är vår lilla kille nu. Vilket märks.

Det finns några nackdelar; Jag bär honom inte med samma lätthet som jag gjorde tidigare. Men det finns också fördelar; han och Alice kan i princip dela garderob just nu. Och eftersom det blir tyngre att bära honom är det en större motivation att ta sig till gymmet.

IMG_0750
/ Stefan

 

  1. Therese skriver:

    Åh jag tycker det är såå intressant hur olika barn växer, min lilla kille var 67cm och 7,5kg när han var drygt 6,5 månad

  2. Lena skriver:

    Så kul att höra hur stor Philip är nu! Vår ”lille” kille på 4 mån var 67 cm igår och vägde 6,7 kg. Vi har precis börjat låta honom smaka på mat, är nyfiken på hur ni gör nu med Philip? Är han intresserad av mat?

    1. Åhh det går så segt med oss för maten. Han får smaka lite här och lite där, men vi har inte riktigt fått in någon rutin än. Jag ska börja testa ge lite mjölkproteinfri gröt på morgonen tänkte jag. 🙂 Kram A

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..