ANNONS

Senaste BVC-besöket

/

Igår var Philip på ett försenat femmånadersbesök hos BVC. Hela den morgonen spenderades med att stackars Angelica fick leta efter hans gula kort, som vi har förlagt någonstans. Jag tror dock att det kan vara så att Alice har råkat få tag på det och gömt det någonstans. Besöket gick bra, trots avsaknaden av det gula kortet, Philip växer så det knakar precis som han ska. Han har växt knappa 17cm sen han föddes och mer än dubblat sin vikt. Dryga 68cm och nästan 8,5kg är vår lilla kille nu. Vilket märks.

Det finns några nackdelar; Jag bär honom inte med samma lätthet som jag gjorde tidigare. Men det finns också fördelar; han och Alice kan i princip dela garderob just nu. Och eftersom det blir tyngre att bära honom är det en större motivation att ta sig till gymmet.

IMG_0750
/ Stefan

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00