Apan Alice

Vi var, hela familjen, på besök hos Loppi idag. Det var lite utbildning och information för oss som bloggar där. Alice fattade direkt tycke för kontorets öppna ytor som hon kunde springa runt på, men mest av allt älskade hon ringarna som hängde i taket. Hon ville verkligen inte släppa taget. 

IMG_0765
Ni ser ju hur lycklig hon är här på bilden när hon svingas av Jessica som en apa bland lianer. Det här var precis i början av kvällen, sen skulle hon ”gunga” hela tiden. Vi försökte underhålla henne med allt från byggklossar till iPhone med Nicke Nyfiken (en given vinnare alla gånger, förutom denna).

/ Stefan

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..