Jag startar egen youtube-kanal

Igår var vi hos LOPPI på en kväll fylld av inspiration och pepp. Jag älskar att jag och Stefan är en del av LOPPI-familjen, toppbloggarna och de som jobbar på LOPPI är ett sånt härligt gäng. Vi fick en genomgång av youtube och nu är jag och Jessica sugna på att komma igång med vår kanal på riktigt.

Vi ska sätta oss och planera allt på söndag efter ett yogapass. Jag tänker faktiskt starta en egen kanal också med filmer från min vardag. Ni får gärna kommentera här nere vad ni vill se för klipp på min kanal (Fru Lagergren) Gå gärna in och prenumera nu för att inte missa nåt!

jordgubbarochchoklad
Jordgubbar och choklad – en underbar kombo.

vegetariskmat
Det bjöds på sjukt god vegetarisk mat.

photoshop
Genomgång av photoshop av bästa Jessica Lasses.

aliceleker

romerskaringar

stefanlagergren
Jessica Lasses tog massa bilder på oss. Bland annat bilder vi ska använda till Tvillingarna Lagergrens youtube-kanal. De kommer såklart också upp här i bloggen senare.

loppitoppbloggare
Bästa blogggänget: Carola Wetterholm, Jessica Olérs, Jessica Lagergren, Gabriella Joss, Therese Wickman, Filippa Rådin och jaaaag.

/Angelica

 

  1. Julia skriver:

    Hej! Gud vad kul med en youtubekanal 🙂 Jag tycker det är viktigt att ni satsar på utrustningen när ni ska skapa er kanal, som kamera och ljus osv. Videoklipp av bra kvalité är jätteviktigt och gör typ större delen för en som tittar. Kram till er!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..