Alice <3 Signe

Vi har precis varit hemma hos Jessica och fotat lite med hjälp av Malin. Ni kommer att få se resultatet här i bloggen inom kort. Hos Jessica bor hennes katt Signe. Det är så vi lockar över Alice till Jessica, när hon leker med något skoj här hemma; ”Alice, kom så går vi till Jessica och leker med Signe”. Signe är väl inte stormförtjust i Alice om vi ska vara helt ärliga med varandra. Men idag hände något som inte brukar hända så ofta.

IMG_0467
 
IMG_0827
Signe satt still vid fönstret och lät Alice klappa henne. Visserligen med en del svansviftningar, men ändå. Alice klappade fint och drog henne bara i svansen en endaste gång. Det var det sista Alice fick göra för då hoppade Signe bort.

/ Stefan

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..