Låt helgen starta

Jag känner mig riktigt lyckligt lottad över att ha möjligheten att vara hemma med barnen varje fredag. Dagen startade med sovmorgon (06:30 istället för 05:00) och sen tyckte Philip att det var dags att gå upp, trots mycket god argumentering från min sida. Men hans argumentation var helt enkelt bättre. Vi passade på att fixa lite i köket samtidigt som vi lyssnade på lite musik som jag tror han verkade uppskatta. Alice vaknade strax innan 8 och låg kvar uppe i sängen och småsnackade lite med sin gossedjurskanin Kacka. När jag gick upp kröp hon in under täcket igen och sa ”mysa”. Nu ligger Philip på golvet och leker med Alices gamla speldos-apa och Alice kröp direkt upp i soffan efter att vi gick ned och sitter nu där och läser böcker. Eller ja, samma bok, om och om igen.

IMG_0794
Nu ska vi äta frukost! Trevlig fredag!

/ Stefan

  1. Ser nu att jag satt mina hörnskydd helt fel 🙁 hur lyckas man haha

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..