En söndag i recap

Det var verkligen full fart från morgon till kväll igår. Lek och promenad på förmiddagen. När Alice och Philip sov lunch passade jag på att sortera upp ca fyra IKEA-kassar med tvätt. Vi är nämligen experter på att bara slänga ner allt från tvättstället och torktumlaren rakt ner i en IKEA-kasse som åker upp i walk-in-closet:en och sen får den stå där. Men inte nu längre, nu är det sorterat och klart. Eller ja, det finns en kasse kvar med Angelicas kläder eftersom jag inte vet var hon har allt. Men det är bara hennes saker i den kassen.

IMG_0901

På eftermiddagen lekte vi på övervåningen. Philip fick chilla i bollhavet medan Alice red på sitt gunglamm.

IMG_0899
Jag passade även på att återinstallera vår babymonitorkamera som jag plockade bort för några veckor sedan då den störde Alice om nätterna. Jag hade tidigare satt den direkt ovanför hennes säng och när man slog på den lyste den rött för att indikera att någon tittar, vilket är bra. Däremot är det inte så bra att det lyser så starkt att det väcker Alice när hon sover oroligt. Nu sitter den ovanför dörren på andra sidan rummet och ger en översikt över bägge sovplatserna. Perfekt sen när även Philip ska sova där inne.
IMG_0907
/ Stefan

 

 1. Lisa skriver:

  Varför har ni kameraövervakning på era barn? Låter helt sjukt. Ni bor ju inte i ett stort slott, ni hör väl om dom gråter. Å gör ni inte så är det ju lugnt.

 2. Malin skriver:

  Hej! Vilken babymonitor är det ni använder och är det någon ni skulle rekommendera?

  Kram!!

  1. Isabel skriver:

   Ja, jag är också nyfiken på vilken det är! Den verkar jättebra!

  1. Hej Malin,
   Vi använder dels Philips uGrow (som är kameran) men även Philips dect babymonitor med ”enbart” ljud.
   / Stefan

 3. Tina skriver:

  Tänk om ni får se spöket alice snackar med på kameran :))

 4. Vad mysigt det ser ut i barnens rum! Gör gärna ett inlägg med lite mer bilder från barnrummet. Tycker det är så kul med inspiration på den fronten! 🙂

 5. Elin skriver:

  Nör tänker ni att de skall flytta ihop? Vi har två små med 20 mån mellan. Jag tänker att de kan dela rum när lillan slutar amma på natten, men min sambo är rädd att dom väcker varandra då. Jag tänker att dom kanske hittar trygghet i att inte sova själv istället. Hur har ni resonerat där?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..