Förlovningsringar och vigselringar

Vi fick en fråga om vi kunde skriva ett inlägg om våra förlovnings och vigselringar så här kommer det. Min förlovningsring kommer från Hallbergs guld och jag och Stefan valde den tillsammans. Det var ju jag som friade till honom och jag hade inte förberett med några ringar. Stefans förlovningsring kommer från Schalins och han valde att behålla den som vigselring också.

lagergrenvigselring
 Min vigselring gjordes av bästa Josefin Cummings. Hon lånade min förlovningsring och gjorde vigselringen efter den, de passar perfekt ihop. Jag hade med mig massa bilder på ringar till henne när vi hade vårt första möte och vigselringen blev allt jag hade kunnat drömma om. I början kändes diamanterna stora, nu känner jag att de hade kunnat vara ännu större… Jag ÄLSKAR när de glittrar i solen. Verkligen älskar!
vigselringarlagergren
Foto Jessica Silversaga

Om någon frågar mig vad man ska lägga pengar på när det kommer till bröllop svarar jag ofta ringarna. De ska ju sitta på resten av livet och jag tycker att det var värt att lägga en stor del av budgeten på vigselringen. Men det där är ju väldigt individuellt, vissa köper en ring som de har i några år och sen byter de upp sig efter hand. Jag ser ju ringen varje dag och den är en påminnelse om vår fantastiska bröllopsdag.

pushpresentlagergren

Min pushpresent som jag fick när Alice föddes är även det en diamantring gjord av Josefin Cummings.

/Angelica

 1. isabel skriver:

  Måste säga att jag längtar varje vecka till att tvillingpodden ska komma den livar upp. Den filten Alice har på bilden en sån hade jag som liten och min dotter har nu den. Blev bara så glad och nostalgisk när jag såg den.

  1. Tack snälla Isabel, vad gullig du är! <3 Åhh det är Stefans filt från när han var liten. Den är SÅ fin och mysig. kram A

 2. Stina skriver:

  Tack! Så.himla.fina.ringar… Jag tror jag var en skata förra livet!
  Hur många ct är förlovningsringen på ungefär?

  1. Hahaha jag var också en skata i mitt förra liv! Jag ska kolla med Stefan, har noll koll på ct. Kram A

    1. Stina skriver:

     Ibland står totalen inuti ringen 🙂

 3. Anna skriver:

  Vilken fin vigselring! Lite känslig fråga kanske… Men ungefär vad kostade den?

 4. Hej!
  Jättefina ringar med många minnen 🙂 ska själv gifta mig till sommaren! Tycker att du har himla fina naglar på bilden, är det nagellack och såfall kommer du ihåg märke och nr eller är de gjorda på salong? 🙂

  Kram Caroline

  1. Hej! Åh tack! 🙂 Ja de är gjorda på salong men sen målade jag på färgen 097 Wichita från Mavala 🙂 Så snyggt! Kram A

 5. Åh, pushringen! Mitt i prick får man fråga vad de kosta att låta josefin cummings göra en sån ring? Äre 2-4 tusen eller typ 5-10 tusen? Eller 10.000+? Vill köpa!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..