ANNONS

Syskonen leker tillsammans

/

Jag dör lilla gullighetsdöden när Alice och Philip leker tillsammans.Jag hoppas verkligen att de kommer att bli två syskon som leker tillsammans i framtiden. Alice satt först själv och rörde runt i en skål med en sked och kortleken ni ser på första bilden innan hon kom till mig och tyckte att jag skulle smaka. Sen frågade jag om hon inte trodde att Philip ville smaka. Då gick hon och satte sig bredvid honom och matade honom försiktigt med skeden innan Philip själv tog för sig. Philip ser verkligen upp till sin storasyster och han blir helt överlycklig så fort hon är i närheten av honom.

IMG_1050
Efter matningen kröp Alice in i Philips babygym och myste runt där, Philip uppfattade dock inte detta utan var extremt fokuserad på kortlekssoppan fortfarande.
IMG_1056
/ Stefan

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00