ANNONS

Dagens outfit – baby edition

/

Igår var det kalas för hela dagen. Vi fotade Philips sexmånadersbild (ä om något försenad), mer om det senare, sen var det pannkakskalas för Elin som fyllde 30 och efter det middag hos Angelicas pappa med familj. Philip var dressed for the occasion, helt klart.

IMG_1092
 
IMG_1098
  
IMG_1088
Skjorta – Gant, Jeans – Kappahl

Idag är det måndag, vilket betyder tidigt buss in till stan och morgonträning för min del. Sen drar arbetsveckan igång med att hålla i min första anställningsintervju, revisorsbesök och massor av jobb. Då känns det extra bra att få träna på morgonen.

/ Stefan

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00