Släppa tankarna på sociala medier

För ett tag sen träffade vi vår kompis Mary på middag och hon berättade att hon red varannan vecka. Vi mailade hennes ridlärare och kollade om det fanns plats i gruppen och nu har vi alltså satt igång. Vi var 10 stycken som alla red ut på varsin islandshäst. Det var totalt mörker och det var verkligen en helt annan upplevelse att rida på kvällen. Jag har ridit en hel del förut men aldrig när det är så mörkt ute.

IMG_5260

Hjälmselfie med liten spökliknande bebis på golvet.

IMG_5278

Det blev bara ett par suddiga bilder i stallet, mitt fokus låg på nåt annat än sociala medier igår och det var faktiskt riktigt skönt. Vi var ute i en och en halv timme och det är länge sen jag var så fokuserad på något som inte innefattar blogg, jobb eller barn. Det var jag och hästen, och resten av gruppen såklart. Idag känns det i hela kroppen att jag använt massa nya muskler.

Det är så roligt att damma av ett gammalt intresse och börja rida igen. Jag kände mig helt euforisk när vi körde ifrån ridningen igår. Nu är det paus på grund av påsken men om fyra veckor är det dags för nästa lektion. Har ni börjat med nåt gammalt intresse i vuxen ålder? Eller fastnat för nåt helt nytt? Kommentera gärna.

/Angelica

 

 1. Juli skriver:

  Gud så roligt! Jag är själv en inbiten islandshästryttare 🙂 men ingen paus ännu!

  Läste kommentaren om din höft och att deg är jobbigt att komma upp. Är det båda höfterna du har problem med? Annars är det bara att byta sida och hoppa upp på andra sidan! Det finns säkert en pall du kan låna annars, deg är skonsamt för både ryttare och häst. Lycka till!

 2. Malin skriver:

  Låter uuuuuunderbart!!! Vilket stall är det?

 3. Laura skriver:

  Jag gick tillbaka till ridningen nu i vuxen ålder, efter ett avbrott på 16 år. Det var lite svårt att bli varm i kläderna igen och precis när det började bli någorlunda ljummet blev jag gravid. Men i höst ska jag upp i sadeln igen har jag tänkt!

 4. Elin skriver:

  Jag är inte så vuxen att jag hunnit börja med något igen efter att jag slutade men min mamma tog upp sin ridning när min lillasyster började rida för ungefär 10 år sedan. Min syster slutade snabbt men mamma håller fortfarande i, så himla roligt!

 5. Anne skriver:

  så roligt det låter! Hur mår höften av att rida? Hoppas att den också går med på det! 🙂

  1. Det gick bra! 🙂 Det var svårt att ta sig upp, den vinkeln är liksom inte megahärlig för höften. Men själva ridningen gick hur bra som helst. Jag var hos min sjukgymnast idag och satte nålar och berättade att jag verkligen hade reflekterat över att höften inte gjorde ont under ridningen. 🙂 Vad gulligt att du frågar. <3 Kram A

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..