Påskhare barn

Idag har de påskfest på förskolan där Alice går och hon fick vara en liten påskhare. Jag gjorde öronen på 10 minuter igår med hjälp av vitt papper, rosa papper, sax och tejp. Superenkelt! Det var dock rätt svårt att mäta runt Alice huvud, hon älskar inte direkt att sitta still. När hon fick på sig öronen blev hon så glad och stod och tittade i spegeln. ”Niiin, niiin” sa hon och skrattade. Gullunge! I morse satte hon själv på sig öronen och jag sminkade små morrhår och en nos.

Precis som förra veckan när det var prins och prinsessdag på förskolan var det frivilligt att klä ut sig. Ni som läser bloggen ofta vet ju att jag älskar sånt… Jag får hejda mig för att inte gå all in. Det är tur att jag inte kan sy, då hade jag gjort en kanindräkt till Sprallson.

alicekanin

barnhare

paskhare

Hon testade om det gick att plocka bort morrhåren…

Har era barn påskfest på förskolan? Hur firar ni påsk hemma? Vi ska ha stor lunch här på lördag med familjen. Jag ser fram emot det, det känns som att det var länge sen vi hade gäster. Vi kör knytis så att det inte blir så mycket att rodda med.

/Angelica

 1. Anna skriver:

  Vilken ursöt liten tjej ni har – båda hon & lillebror är bedårande!
  Jag kände mig som världens sämsta mamma när jag lämna vår son på 1,5 år i morse och insåg att jag missade det där med utklädnad helt… Stackars liten, tur kanske att han inte är äldre och minns att mamma glömde hans första påskfirande….

 2. Maria skriver:

  Men å så söt!! Själv så hade jag sett framemot att få sminka lilla dottern (2 veckor äldre än Alice) till en liten kärring men magsjukan kom och hälsade på i natt så jag vart sängliggandes när hon skulle gå.. Vilket också försökt påskplanerna eftersom vi skulle åkt ner till Gbg ikväll för att träffa hela min familj.. Men men nu får de bli lite ombokningar så får vi åka på fredag istället.
  Ha en härlig påskhelg! 🙂

 3. Åsa skriver:

  Men dra mig baklänges vad söööt!! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..