ANNONS

Philip 6 månader

/

Ja, Philip blir ju faktiskt snart 7 månader, men jag och Stefan har helt missat att lägga ut den här bilden. Den här lilla killen har de senaste veckorna vuxit otroligt mycket. Han sitter gärna med oss vid matbordet, han tycker om gröt och är väldigt nyfiken på mat. Han gör små kryprörelser men tar sig fram genom att dra sig själv över golvet eller rulla. Det finns inget eller ingen som gör honom så glad som Alice. Det är helt fantastiskt att se de två tillsammans.

Han stoppar allt i munnen, ja verkligen allt. Papper, leksaker och sina händer. Nu får man se upp med Alices leksaker och böcker. Jag har hittat honom med munnen full av papper två gånger, han käkar nämligen upp Alices kortlek. Livsfarligt!

philip6manader

Vill ni se fler månadsbilder? Spana in länkarna här nere. Han har verkligen förändrats…

Philip 1 månad
Philip 2 månader
Philip 3 månader 
Philip 4 månader
Philip 5 månader

Har ni tips om grejer att använda som siffra när han fyller 7 månader? Vi har haft blommor, pepparkakor, semlor, lego, leksaker och gosedjur. Tipsa gärna!

/Angelica

26
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00