Påsklunch och långpromenad 

Vilken fantastisk dag! Mamma, Acko, Ibbe, Jessica, Elsa och pappa med familj har varit här idag. Jag älskar att vi kan samlas såhär vid påsk. Det är inte alls samma måsten som vid julen. Är det för att alla har sånna förväntningar på julen? Hur som helst har det varit en avslappnad dag med god mat och en långpromenad.  

 Mina älskade syskon! Jag kan inte tänka mig att inte ha fyra barn. Att ha Caroline och Claes i mitt liv betyder så mycket för mig. De är 9 och 7 år yngre än jag men nu är vi väldigt tighta. Jessicas och min relation vet ni gamla läsare redan om, den är väldigt kylig. Skoja, vi är ju hur nära som helst. Till och med grannar. 

Småsyskonen och Claes tjej Rebecca ska stanna kvar och äta middag, spela spel och sova över. Så mysigt! 

/Angelica 

  1. Sofia skriver:

    Knulla inte sönder några ägg i år bara 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..