Påskpyssel

04:40 vaknade Philip och var på ett strålande humör, han verkligen kvittrade. Stefan var världens bästa och gick upp med honom och jag somnade om till typ halv sju när Alice vaknade. Då gick jag in och la mig hos henne en stund och klappade mig på kinden och sa ”mysigt mamma”. Jag älskar att ligga i hennes säng på morgonen, hon är aldrig så gosig som då.

Igår hetspysslade jag två kaninmasker till dagens påsklunch. Jag tänkte försöka hinna göra kaninöron som hon hade på förskolan i onsdags. Jag hetspysslade för att Alice satt nära mig och slet i morrhåren och ville ha både sax och tejp. Men resultatet blev helt okej!

kaninmask
Du behöver: Papptallrikar, rosa papper, svart papper, en penna, sugrör av papper, sax och tejp.

Jag hittade inspobilder på Pinterest, där hittar jag alltid massa kul pyssel. Inspirationen är det ingen brist av, men tiden att pyssla finns knappt.

kaninmaskavpapptallrik
Alice tyckte att masken var både gullig och läskig. Jag förstår henne, den är lite läskig… Nu är det dags att fixa det sista här hemma innan gästerna kommer kl 13:00. Jag skalade potatis i morse och skar av halva min nagel, aj. Jessica ska göra årets påsktårta, den ser jag fram emot att se! Vi gjorde förra årets påsktårta tillsammans. År 2014 firade jag påsk med Alice i magen!

Vi brukar vara hemma hos Annika och Fredrik på påsken också, men i år är de i Paris så vår tradition blir inte av. Annika är en av de jag ska åka till New York med i oktober och jag längtar efter den resan så mycket. Hon är ett NYC-proffs och dessutom grym på basplagg. Jag tänkte försöka hitta just prisvärda basplagg där.

/Angelica

  1. Alexa skriver:

    Sover inte Alice i spjälsäng eller när introducerade ni vanlig säng? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..