Full fart på annandag påsk

Förlåt för en dålig uppdatering på bloggen idag. Det har varit full fart här och väldigt lite sociala medier över huvudtaget. Vi är på väg hem nu efter födelsedagsfirande hos Angelicas lillasyster Caroline. För en gångs skull är det jag som sitter i baksätet och det uppskattas. Imorgon är det vsrdag igen och då kommer bloggen att återgå till ordinarie program.  

 När vi kommer hem ska det nattas barn och lite mer bloggning. Efter det ska jag och Angelca kolla på ”Insidan ut” som vi har tänkt att göra hela påskhelgen.

/ Stefan

  1. Jennie skriver:

    Vi såg Inside Out igår kväll och jag fick böla, blödig som jag är. Sen var jag sådär sentimental för alla lyckliga minnen jag sparat sedan jag var liten och vi pratade om vår respektive barndom – och låtsaskompisar och mjukisdjur – esten av kvällen haha. Rekommenderas starkt att se! Kram!

    1. Åhh! 🙂 Vi såg den aldrig igår, ska förhoppningsvis orka se den idag! 🙂 Kramar A

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..