Philip sitter

Det känns som att det händer massor med Philip nu. Ni har efterfrågat lite inlägg om Philips utveckling och jag kan lova er att det kommer att komma massor nu. Han kryper nästan, att äta mat går bättre och bättre för varje gång och han sitter upp nu. Visserligen inga längre stunder än, men tillräckligt länge för att man ska hinna fota honom till bloggen. Och det är egentligen allt som räknas.

philipsitter
Idag är det fredag, vilket betyder att jag är föräldraledig så att gå upp 06:30 är 1,5h sovmorgon för mig, helt fantastiskt. Igår vaknade jag av mig själv, idag sovmorgon och imorgon blir det morgongolf. Det blir inte mycket bättre än såhär. Snart ska vi äta frukost här hemma. Vad ska ni göra en fredag som denna?

/ Stefan

  1. Emma skriver:

    Måste bara erkänna en sjuk grej jag gör. Jag följer dig Angelica på snap och garvar röven av mig dagligen. För att sen pigga upp mig ännu mer så lyssnar jag på första sekunden av varje snap i en följd och skrattar ännu mer. Älskar högljudda och underbara dig ju! Får mig på glatt humör jämt! Pöss

  2. Hej! Jag har en fråga, varför har Angelica tre mellannamn medan Jessica bara har ett?

    1. Haha hej anonym! Jag har lagt till namn själv, jag ville att det skulle låta kungligt i kyrkan när jag gifte mig! 😉 Kram A

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..