ANNONS

Philip sitter

/

Det känns som att det händer massor med Philip nu. Ni har efterfrågat lite inlägg om Philips utveckling och jag kan lova er att det kommer att komma massor nu. Han kryper nästan, att äta mat går bättre och bättre för varje gång och han sitter upp nu. Visserligen inga längre stunder än, men tillräckligt länge för att man ska hinna fota honom till bloggen. Och det är egentligen allt som räknas.

philipsitter
Idag är det fredag, vilket betyder att jag är föräldraledig så att gå upp 06:30 är 1,5h sovmorgon för mig, helt fantastiskt. Igår vaknade jag av mig själv, idag sovmorgon och imorgon blir det morgongolf. Det blir inte mycket bättre än såhär. Snart ska vi äta frukost här hemma. Vad ska ni göra en fredag som denna?

/ Stefan

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00