Ordning och reda

Jag skulle vilja skriva att det helt från början var Alice som har satt ner figurerna i facken på lådan. Faktum är att jag satte dit de första två och sen är det faktiskt helt och hållet Alices förtjänst. Men det är väldigt skönt att se att hon har fått den här egenskapen av mig faktiskt. Ordning och reda ska det vara. 

babblarilada2
babblarilada
Vi tar det lite lugnt här hemma idag. Alice hostar och är lite småfebrig. Och jag är supertrött efter morgonens golfrunda. Det kommer inte bli många knop här hemma resten av dagen, det är en sak som är säker.

/ Stefan

 1. Malin skriver:

  Var hittar man figurerna? 🙂 Babblarna är sååå poppis här.

  1. Hej Malin,
   Vi köpte dem i Lekmer-butiken i Barkarby, de finns nog lite överallt i välsorterade leksaksaffärer online.

   / Stefan

 2. Sara skriver:

  Vart har ni köpt figurerna? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..