Åka bil

Idag är det som sagt jag och Philip här hemma. Angelica och Alice är på smygöppning av Parken Zoo, men eftersom Philip är förkyld beslutade vi att han fick stanna hemma. Så han och jag har åkt bil idag istället. Eller ja, egentligen inte istället, eftersom vi hade åkt bil till Eskilstuna men ja, ni förstår.

IMG_1920
Här hemma har Philip åkt lite fram och tillbaka på Alices sparkbil (men det berättar vi inte för henne) och sen åkte vi buss ner till centrum för att hämta hem cabb:en. Nu är det sovstund för Philip, medan jag njuter av en kaffe i solen innan helgens F1-lopp börjar.

/ Stefan

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..