Besök hos gudfar och Snapchat

Igår eftermiddag åkte hela familjen hem till Alice gudfar Andy för att hjälpa honom fixa lite saker i hans nyrenoverade lägenhet. Vi byggde bord, hängde en tv på väggen och borrade hål för en gardinstång. Vilket var ungefär hälften av vad man hunnit med om man inte hade haft barn med sig. Alice älskade lägenheten för man kan springa runt, runt, runt från vardagsrummet in i köket, ut i hallen och tillbaka.

Snapchat-Alice

Vid 18-tiden åkte Angelica iväg på tjejmiddag medan jag och barnen stannade kvar och hängde vidare. Philip hade en sån där kväll då han inte ville komma till ro i sin sömn utan vaknade varje kvart under två timmar. Alice ville verkligen inte gå och sova hon heller eftersom det var så spännande att vara någonstans där hon inte varit förut samt att hon ville visa sin gudfar allt man kunde göra i sitt Pippi Långstrumpspel på hennes iPad. Att gudfar sen hade snapchat precis som mamma gjorde ju inte saken sämre. Vid 21 tokdäckade Alice och jag och Andy kunde äntligen ta det lite lugnt och dricka alkoholfri Ginger Beer innan det var dags att packa ut barnen i bilen och hämta upp Angelica från tjejmiddagen. Som tack för den långa nattningen med Philip visade han den goda smaken att sova ända fram till 05:00 imorse vilket både jag och Angelica uppskattade.

/ Stefan

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..