ANNONS

Vår kladdiga spegel

/

Kommer man hem till oss nuförtiden är vår hallspegel alltid kladdig. Det är inte för att vi har slut på fönsterputs att göra rent spegeln med. Och inte heller för att vi är för lata för att städa (det är bara halvdant sant). Det är nämligen för att spegeln är en av Philips favoritleksaker just nu. Och därmed en av de bästa sakerna att ställa honom framför om man vill gå på toaletten ifred. Det märkte jag igår.

denkladdigaspegeln
philipsfotomin
Philip har också, sen han hittade spegeln, hittat sin fotomin. Han ler med hela munnen och sina två små tänder, kisar med ögonen och lägger huvudet lite bakåt. Som på bilden fast med huvudet tillbaka och en mindre kladdig uppsyn. Det sistnämnda förutsatt att man inte kollar på honom i vår hallspegel.

/ Stefan

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00