ANNONS

Tidig morgon

/

Philip hade en sådan där morgon att han ville gå upp ungefär samma tid som solen steg upp. Dvs svintidigt. Angelica har jobbdag idag och Philipnatt natten som var, så hon tog första passet. Passen är hälften av tiden det är kvar tills den som jobbar ska gå upp. Sen tog jag andra passet så hon fick ta en sömntimme till. Personligen brukar jag vilja ta det första passet även när jag ska jobba. Med lite flyt då har Philip somnat om lagom tills dess att jag ska gå och huset kan sova vidare till dess att Alice vaknar. Tur att det inte var en jobbdag för mig idag för ungefär samma sekund som Philip somnade i vagnen, vaknade Alice uppe på sitt rum.

philipochracerbilen
Men det har, till större delen, varit en superglad Philip här på morgonen. Det underlättar ju helt klart för trötta föräldrar med en glad unge. Han har lekt med sin ballong som sitter i ett jättelångt snöre för att han inte ska tappa upp den i taket. Ballongen i kombination med Alices gamla gåbil är perfekt. Han har trippat fram över golvet och ryckt i ballongen med ett stort leende på läpparna halva mitt pass. Nu blir det andra koppen kaffe för dagen och lite bus med Alice.

/ Stefan

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00