Nytt avsnitt av Papparapporten

Jag vet inte vad som hände förra veckan, men jag råkade förtränga att jag hade bestämt att varje vecka ska jag släppa en liten videoblogg med saker vi hittat på med barnen. Det var inte att vi inte gjorde saker förra veckan utan mer att jag av någon anledning inte filmade det i den utsträckning att det gick att göra ett helt avsnitt. Därför är (förra) veckans avsnitt lite längre än tidigare. Till helgen kommer ett nytt avsnitt igen.

Det är föresten vår fantastiska vän George Shaid som sjunger i klippet där Philip blir helt trollbunden.

/ Stefan

  1. Elin skriver:

    Älskar papparapporten! Låter min lilla 9månaders titta med mig och han blir jätteglad när han ser Alice och Philip!

  2. Alltså Philips min till sången var ju obetalbar, hade läst inlägget när det beskrevs att han blev trollbunden men det där var ju mer än vad jag kunnat gissa. Kul med papparapporten Stefan!

  3. Världens charmigaste småttingar är dessa tre! (Och sötaste förstås)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..