ANNONS

Sista kvällen

/

Igår var sista kvällen här på Mallis och när det här kommer upp sitter vi i bilen på väg flygplatsen. Klockan ringde redan 05:30 och nu är vi alltså på väg hem. Jag saknar vår säng hemma, och familjen. Och Nespresso-kaffe, haha. Jag tycker om bryggkaffe men inget slår kaffet från vår maskin.

Igår åt vi middag på Ca´n Pep efter tips från en tjej som läser bloggen som bor här på Mallorca. Det var en superbra restaurang med god mat och bra service. Det är väldigt skönt att de allra flesta verkar älskar barn här på Mallis. 

stefan_lagergren_angelica

annikanorman
 Fina familjen Norman/Viktorsson
P7090905
 Grouper – en smarrig fisk! 
stefan_lagergren
 Min snygga man!

angelica_annika
 Älskade vän!

glass_och_jordgubbar
 Alices dessert, hon skippade glassen och frossade i jordgubbarna under total tystnad.

sunset

mallorca_canpep
 Jag älskar den här bilden på oss, så himla fin liten Philip.  
restaurangcanpep
 Alice tog kameran och fotade oss.

angelica_lagergren
herrochfrulagergren

canpep_mallorca

tiramisu
 Ljuvlig tiramisu.

P7090880

sunsetiphone

sunset_annika

gambas
Äntligen fick jag äta gambas! Det är något jag förknippar med Spanien och våra resor hit när jag var barn. Vi hörs igen när vi landat. Vi kommer lägga upp en barnvagnsrecension på resevagnarna i veckan, nu har vi fått testa på alla möjliga olika underlag.

/Angelica

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00