ANNONS

Att sova i eget rum

/

Nu när Angelica och Alice är i Vimmerby tillsammans med Jessica, Elsa och mormor, passade jag på att låta Philip testa att sova i eget rum. Det var konstigt att inte ha honom precis bredvid och höra varje andetag, men det var samtidigt skönt att, helt ostört, kunna ligga och scrolla sociala medier innan man somnade. Hur gick natten då, undrar ni säkert?

philipsoverialicesrum
Philip vaknade av en högljudd explosion i filmen Spectre kring 22:30 (vad lång filmen var kändes som att den aldrig tog slut, inget vidare betyg va?) och fick en flaska ersättning vid den tiden. Sen va han lugn fram till 03:00. Det tog ett tag innan jag hade blandat klart hans nattersättning efter jag kollat till honom i vår video-babymonitor. När jag kom in i rummet sov han som en stock igen. Men just där och då var jag för trött för att inte ge honom ersättningen och gambla på att han inte skulle vakna om 30 minuter igen så han fick ersättningen. Vid 04:00 hade Philip satt sig upp i sängen och slängt iväg bägge napparna, i sömnen(!). Jag snubblade över napparna på väg in till honom och la honom ner och han fortsatte att sova fram till 06:15 då vi gick upp.

Ikväll ska jag lägga mig tidigare än igår (jag ska alltså inte se om Spectre). Då ska jag gamla på om han verkligen behöver ersättningen 03:00. Nu; kaffe!

stefankaffe
 Stefan

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00