ANNONS

Första sovstunden i sitt rum

/

Just nu, i skrivande stund, sover Philip för första gången inne i det som ska bli hans rum, tills dess att han och Alice ska dela rum. Vi har de senaste tre nätterna låtit bli att mata Philip när han vaknar på natten och han har faktiskt somnat om och sovit vidare tills dess att det faktiskt är morgon. För varje natt som går blir också uppvaken senare. Det började med 03:00, för att bli 04:00 och inatt var det 04:45. Dvs om vi somnar strax efter att TV4-nyheterna är slut får vi 6h sammanhängade sömn numera. Bara för att jag skriver det här jinx:ar jag väl det hela något ofantligt och vi kommer inte sova en blund inatt, men men.

philipsrum
Som ni ser bor Philip än så länge i vår walk-in-closet, men den ska ju flytta på sig. Anledningen till att vi inte väntar med att flytta honom tills dess att den nya walk-in-closeten är färdig beror på att när klockan slog 06:00 imorse och Angelicas väckarklocka ringde, vaknade Philip av just väckarklockan och ville inte somna om. Trots att han var helt otroligt trött. Att han höll ut till 11:20 var ren och skär viljestyrka tror jag.

Min och Angelicas teori är iaf att han hade sovit längre om han inte blivit väckt. Så nu testar vi detta inatt och utvärderar om ett tag. Spännande ska det i alla fall bli.

/ Stefan

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00