ANNONS

Hurra hurra hurra

/

Philip vaknade strax efter 07 i morse och efter lite mys i vår säng hörde vi att Alice också var vaken. Det var så mysigt att gå in till Philip och sjunga, hela lilla familjen. Alice slängde sin present till Philip och sa ”Här får du!”. Och sen ville hon öppna alla paketen och äta upp hans bakelse…

P9031481
LIlle Skutts första födelsedag, det är stort!

P9031477

P9031493
Alices paket till Philip.

P9031484
Båda två hjälptes åt att blåsa ut ljuset på bakelsen.

P9031490
Stefan såg till att båda fick smaka av prinsessbakelsen. När jag hade slutat fota slet Philip av all marsipan och det blev kladd i hela sängen. Men det skippade jag att fota, hehe.

P9031499
Vi hittade de här fina kalashattarna på Room i Täby C igår. Så söta tycker jag!

P9031514
Den här gulliga lilla kaninen blev snabbt Alices favorit. ”Min, det är min”. Vi förklarade att det var Philips födelsedag och att det var hans present, men att hon gärna får låna den när han lekt klart med den.

P9031533
Älskade unge – du gör mitt liv så mycket ljusare och roligare! Jag firar ett år som tvåbarnsmamma och vill ge mig själv en kram och en klapp på axeln, bra jobbat Angelica. Du har tagit dig igenom tuffa nätter, långa dagar och en hel del svett och tårar. Men du har även upplevt känslan av ett hjärta som bara växer och blir dubbelt så stort. Som får så mycket mer kärlek än man någonsin trodde var möjligt. Att älska två barn lika mycket är inga som helst problem. Alice och Philip, ni är mina absoluta favoriter! Och tack Stefan som är världens bästa pappa till våra två fina barn. Du är bäst! <3 Nu gör vi två barn till!

/Angelica

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00