Papparapporten och kärleken till glassbilen

Tidigare idag sprang Alice runt och deklarerade sin kärlek till en leksaksglassbil hon fick av sin mormor igår. Så jag passade på att filma det hela. Ibland undrar man var som rör sig i hennes lilla huvud och vilka bilder hon ser, för hennes språk är helt fantastiskt att lyssna på.

Glöm inte att prenumerera på Youtube-kanalen så får ni alla klipp lite för alla andra.

/ Stefan

  1. Sofie skriver:

    Med handen på hjärtat är Alice den absolut sötaste lilla tjejen jag sett, så himla kul att se hennes framsteg och hur hon sätter ihop orden till små meningar! Tack för att ni delar med er. Man kan ju förresten inte tänka sig annat än så fina barn när Alice & Philip har så fantastiska föräldrar. STOR kram och trevlig helg! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..