Träningsmorgon på Nox Box med Paula och Pischa

Tack för alla era kommentarer igår här på bloggen och på instagram. Jag mår bra idag! Jag skippade gårdagens träningspass och vilade i soffan hemma hos pappa. Så mysigt! Nu har vi varit på ett event som Paula Uribe och Pischa höll i på Nox box vid Globen. Riktigt roligt och svettigt. Josefin och Stina fotade massor när vi tränade.

DSC01848
Innan träningspasset med Jessica. Alla fick med sig varsin goodibag från Risenta när vi gick hem. Massa goda nötter och grejer! Jag smakade även på Clean drink för första gången, riktigt god!

DSC01836
Vi fick börja med att hitta de inre magmusklerna. Muskler som både jag och Jessica känner att vi har sådär bra kontakt med. Men vi fick hjälp av Paula och Pischa för att hitta hur man gör för att få kontakt.

DSC01853
Öva balans!

DSC01873

Stärka magen.

P1010493
Jessica testade att hoppa upp i taket, det gick kanon. Spana in Nadjas blogg på Vimedbarn, hon tar så fina bilder.

DSC01880
Massage i ring.

P1010507

Jessica i jägarvila och jag gör dips. Sjukt jobbigt!

P1010494
Alla fick marker att bygga på hög för varje runda vi körde av olika övningar. Jag och Jessica hann inte riktigt alla våra…. hehe.

DSC01881
Hela härliga gänget!

P1010481
Alla fick varsin acai bowl från @cafekajsa när passet var slut. Den var ljuvlig! Alltså jordnötssmör… mm mmm mmm!

cafekajsa

Så roligt att träffa Linnea igen. Hon har en grym blogg här på LOPPI med massa recept, spana in den.

IMG_6278

Paula, jag, Pischa och Jessica. Jag önskar att varje morgon började med ett träningspass med de här tjejerna. Pepp deluxe!

Tack till Nox Box, Risenta, Cafe Kajsa, Clean drink, Paula och Pischa och såklart LOPPI för en grym start på dagen. Nu är det dags för mig att gå ner och hämta barnen på förskolan. Ikväll väntar vårt sista pass med Prince, sen är militärträningen över för den här gången. Jag kommer vilja haka på nåt liknande till våren och även åka iväg på en träningsresa. Har någon av er varit på träningsresa? Vart åkte ni? Med vilka? Vad var det för typ av träning? Jag tänker att ett till två pass om dagen är lagom, sen vill jag hinna sola och bada lite också.

/Angelica

 

 

  1. Så kul att träffa er idag och att ni orkar köra ett till pass nu ikväll alltså Hoppas de går bra Kram Annika

    1. Så kul att träffa dig också! Kvällens pass var tufft, jag var helt slut i kroppen, haha. Kramar A

  2. Superfint skrivet! Och grymma bilder 🙂 följ med mig och WörkOut i vår till Portugal. Det blir en träningsresa med surf, yoga och WörkOut 🙂 kram Pischa

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..