Gravid vecka 30

En av mina bästa vänner är gravid i vecka 30 nu och jag började leta fram bilder från när jag själv var i vecka 30. Åhh! Hur kan man sakna en gravidmage så mycket? Jag mådde ju dåligt och hade ont men när jag ser tillbaka på mina graviditeter minns jag bara det bra. Hur snygg jag kände mig och hur mycket förväntan som bodde i den där växande kroppen.

gravid_vecka30_lagergren

Här låg lilla Alice inne i magen. Jag hade liksom ingen aning om vad som väntade, det gick inte riktigt att föreställa sig hur det skulle vara att bli mamma. Med Philip visste jag ju mer vad som väntade även om det var en helt ny person att lära känna. Jag är glad att jag dokumenterade magen vecka för vecka och att jag har en blogg att gå tillbaka till och läsa om båda graviditeterna. Jag ser redan nu fram emot den dagen vi plussar igen samtidigt som jag vill längta lite till efter en till familjemedlem.

lagergren_gravid_vecka30
Här jobbade jag i vecka 30 med Flippen i magen, med värkar (tydligen!). 

Är ni några gravida som läser bloggen nu? Eller har du barn? Eller vill du ha barn? Berätta gärna lite om dig själv nere i kommentarsfältet. Jag älskar att läsa om vilka ni är, var ni bor och vad ni jobbar/pluggar med. Är du singel? Lever du i en relation? Kommentera! Låt säga att jag skulle göra väldigt många tidningsreportage som riktade in sig på graviditeter, förlossning och första tiden efter – vad skulle du vilja läsa då? Kom gärna med förslag och idéer.

/Angelica

 1. Hejsan!
  Jag är 25 år gammal och bor med min man och två barn i Stockholm (hökarängen)
  Jag är mamma till två fina pojkar 🙂 min äldsta är 3 1/2 år och min yngsta är 1 1/2 år.
  Jag jobbar på förskola och har två katter 😉
  Jag älskar att lyssna på tvillingpodden för ni är så roliga och intressanta att lyssna på. Plus att era bloggar är superbra

 2. E skriver:

  26 årig (imorgon) nybliven mamma till en underbar liten dotter som föddes sista augusti. Bor i Stockholm med min sambo. Har skittråkigt administrationsjobb på sjukhus och funderar ärligt på att skita i att gå tillbaka och börja plugga eller hitta något helt nytt! Älskar er blogg!

 3. Sandra skriver:

  Hej!
  Jag är 30 år, bor i Täby med min man och vår dotter som fyllde 2 i augusti. Jobbar som skolsköterska på en skola i Danderyd. Har följt er sedan Alice föddes och lyssnar såklart på podden varje vecka

 4. Jessica skriver:

  Jag är 29 och gravid med första barnet i v 21, troligtvis en flicka Längtar tills vi får träffa pyret!

 5. Anna skriver:

  Jag är 28 år och jag och min man väntar vårt första barn i början av februari, jag är i vecka 25. Känns läskigt men spännande att bli förälder för första gången.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..