Alices snygga skor

Sen vi byggde om kontoret på övervåningen till en walk-in-closet har vi också flyttat ut några av Angelicas högklackade skor till sagda rum. Det betyder att de står lite mer synligt än tidigare, vilket är något som Alice har tagit till vara på. Titt som tätt när vi är på övervåningen försvinner hon iväg för att sedan komma tillbaka med ett klick-klackande ljud.

alices_snygga_skor
Här fick hon i samma veva tag på napp och en gossedjursapa, så lyckan var totalt. Sen vandrade hon fram och tillbaka i hallen uppe innan hon stannade vid grinden och sa ”Alices kan gå i trappan med snygga skor”. Nu är lek i trappan inget jag förespråkar direkt och då hon har lite svårt med trappan utan högklackade och förstora skor kommenterade jag detta med ”Ja, det kan du, fast sen”. och fick tillbaka; ”Aah sen gå trappan med snygga skor”. Snygga skor är det helt klart, om än lite för stora och på fel fot, men vad spelar det för roll?

/ Stefan

  1. Klara skriver:

    Älskar att man även i den här bilden blir varse att de ”blåa påsarna” är ständigt närvarande 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..