Föda i vatten

Jag såg att vimedbarn.se har lyft upp min förlossningsberättelse om att föda i vatten. Philip föddes i ett badkar på BB Sophia och jag skulle så gärna vilja göra om den upplevelsen. För det var verkligen en upplevelse, nåt helt annat än att föda i en säng på Danderyds sjukhus. Gå in och läs om du vill veta mer om hur jag tyckte att det var att föda i vatten. 

badkar_foda

Jag känner mig så sjukt sugen på att bli gravid igen. Det där pendlar i och för sig från dag till dag. Jag kände så under sommaren också men då tänkte jag oftare att det var skönt att inte vara gravid. Det är ju ganska mycket som är jobbigt när jag är gravid, speciellt eftersom jag nu redan har två barn. Men nu när det är höst igen kom suget tillbaka. Jag tycker ju liksom om hela spänningen med att inte veta om jag är gravid eller inte. Ta graviditetstest, vänta…

kollage37

Foto Jessica Lagergren 

lagergren_gravid

11910341_432379696962331_699929369_n

Få veta att man är gravid, läsa om de olika veckorna och sen längta och vänta. Eller haha, väntan är ju sååå jobbig. Varför minns jag bara allt det jobbiga som nåt mysigt och roligt?! Och förlossningen, det är väl egentligen den jag allra helst skulle vilja gå igenom. Det låter ju sjukt men det finns verkligen ingenting häftigare. Jag kan inte komma på någonting här i livet som ersätter den känslan. Kan du? Stefan frågade mig förut om jag verkligen vill ha fler barn eller om det bara är förlossningen jag vill gå igenom… Jag vill ha fler barn! Jag vill ju ha fyra barn, helst innan jag är 35.

/Angelica

 

  1. Karin skriver:

    Vi fick vårt fjärde barn i april, i november fyller jag 35 😉 Det är så fantastiskt! Och helt lagom antal barn enligt mig 🙂 Ha en fin resa! Karin

  2. Åh vad härligt det låter att uppleva ovetskapen om man är gravid eller inte som nåt positivt. För oss tog det många år att bli gravida, och nu är vi inne i det igen o det jag känner hela tiden är den konstanta besvikelsen o hopplösheten medan tiden går från ägglossning till beräknad mens. Och varje gång blir det som jag visste att det skulle bli. Men det är tydligen mitt eget fel enligt de flesta i omgivningen. Alla som hört om våra problem säger att jag vill ha barn för mycket, o att kroppen låser sig pga det. Men det är bara deras ovetenskapliga sätt att försöka hjälpa (även om dom skuldbelägger utan att förstå det) gissar jag. Aja, man låter ju så himla negativ när man har såna här erfarenheter, men jag menar verkligen bara att det låter dom en dröm att kunna känna så positivt istället! 🙂

  3. Lena skriver:

    Känner samma sak! Har en kille som blir 2 i nov och en kille på snart 3 mån och jag längtar redan efter att få bli gravid igen. Vill ha minst 3 barn, måste bara övertala maken först bara…

  4. Ååh, jag är också sugen i perioder. Men jag har redan tre. Tre Boys. Jag har alldeles för hektiskt liv för att ha tid med en till. Men ändå. Finns det någon bättre upplevelse??

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..