Barcelona 

Nu har vi stannat i hamnen i Barcelona och ska strax åka till flygplatsen. Jag tror aldrig tidigare att jag längtat såhär mycket efter barnen. Stefan har skickat massa filmer och bilder under helgen. Det har varit en härlig resa men nu ska det bli skönt att komma hem och krama familjen. 

En sista kaffe på båten i soluppgången! 

Igår åt vi middag på ett ställe som heter Wonderland där maten var väldigt speciell. Det kom in ägg i en skål med lock som det kom massa rök ifrån. Och en stor boll som ett chokladägg fyllt med glass. Ljuvligt! 

På planet ska jag klippa Tvillingpodden och planera det sista inför vår livesändning. Jag tror att det finns några biljetter kvar, in här och köp. Det vore verkligen kul att ses. 

/Angelica 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..