Dolce & Gabbana på Capri

Vi tog en speedboat från vårt stora fartyg till ön Capri och jag är så glad över att jag fick möjlighet att se och upptäcka ön. När vi kom fram hamnade vi mitt i en plåtning som Dolce & Gabbana hade. Själva Domenico Dolce och Stefano Gabbana var där och det var minst sagt kaos. Hela deras team höll undan alla människor på torget och vissa som stod och tittade på blev utvalda och fick vara med i deras vårkampanj. Bland annat underbara Johan som var med på vår pressresa. 

1

Min bild av gänget! Modellen med byxorna som dansar har över 30 miljoner följare på instagram! Hon heter Zendaya. 

Havet-3-1

Johan och Domenico, bild från Johans blogg. 

Dolce3

2
Min favorit bland modellerna var Thylane Blondeau, jag lyckades fånga hennes uppmärksamhet.

4
När plåtningen var över, vilket den var på tio snabba minuter, satte vi oss och drack kaffe. Här i bilden ser ni John, Johan, Annette och Rosita, Jag är så glad att jag fick möjligheten att lära känna allihopa under resan. Vilka energifyllda människor, de gav mig massor med pepp och inspiration.

PA210882 kopia
När vi hade fikat fick vi upptäcka ön på egen hand. Jag och Jessica gick runt tillsammans och fotade. Vi hade fått en uppgift av Annette att ta massa bilder och sen välja ut 8 st A-edit och 8 st B-edit. Vid redovisningen av bilderna dagen efter bestämde vi tillsammans att mina bilder får bli två olika inlägg. Det här är ena inlägget, med tema ”Glädje på Capri”.

Det andra inlägget är massa fantastiska bilder vid havet och det kommer upp i veckan. Vilken miljö det är på Capri, så otroligt vackert. Jag lärde mig massor av vår workshop och jag hoppas kunna boka in mig på en längre workshop hos Annette i Norge. Vissa människor jag träffar fastnar lite extra i hjärtat och hon är en sån person. Jag blev så inspirerad av att se hur hon jobbade. Att hon sen dessutom var sjukt trevlig var en stor bonus.

5
Jag fastnade vid de här glada kockarna på en liten bakgata. Människorna på Capri var väldigt hjälpsamma och trevliga.

PA211243 kopia
Jag och Jessica. <3 Det var antingen Lisa eller Annika som tog den här bilden, jag minns inte riktigt.

jess
Jag tog massa fina bilder på twinnie.

alla
Det här är på vägen hem efter dagen på Capri. Annika, Johan, Jessica och John.

johan
Jag fångade Johan och Jessica på bild innan de kramades. Tänk att inte veta innan man åker iväg på en sån här grej vilka människor man ska träffa. Jag och en av personerna på resan satt igår och pratade om att man bara har ett liv. När cancer finns i ens närhet blir man så himla medveten om att man bara har ett liv. Det måste liksom levas nu, fullt ut. Jag vill ta vara på varje stund och alltid göra det bästa av situationen, oavsett om det är på resande fot eller hemma i soffan med två sjuka barn. Jag har de senaste månaderna lärt mig att vara mer närvarande i varje stund och jag tror att det är viktigt.

/Angelica

  1. Helena skriver:

    Ser ut att ha varit en fantastisk resa! 🙂 Har ni dragit vinnarna i torsdagens event?

  2. Vilka himla fina bilder! <3

  3. Tänk vilken lyllos jag är som fick hänga med er i flera dagar, sådana här jobbkollegor skulle alla ha! <3 Jättefint inlägg!

  4. Kan tipsa dig om boken ”Mindfulness för föräldrar”. Orkar eller vill du inte lägga tid på att läsa hela boken kan du gå in på vår blogg och läsa en recension på länken nedan 🙂
    http://minimalisterna.se/mindfulness-for-foraldrar/

    Ett tänkvärt citat av John Lennon på ämnet närvaro och ta vara på livet: ”Life is what happens to you while you’re busy making other plans.”

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..