Ögoninflammation, igen

I morse var det Philips tur att få ögoninflammation. Riktigt tråkigt och jobbigt. Den verkar dessutom mycket värre än den Alice hade för någon vecka sen. Ögonen kladdar igen konstant och han är hängig. Det kanske får bli en sväng till doktorn i morgon, vi avvaktar och ser. Alice är hängig hon också och har legat ner i soffan nu på morgonen och tittat på tv.

capri_croissant
Jag skulle mer än gärna avnjuta en sån här god kaffe och croissant som jag åt i helgen på Capri. Det var en croissant fylld med nutella, på riktigt den godaste jag ätit i mitt liv. Jag ska se om jag lyckas få upp massa bilder från Capri när barnen sover sin lunchvila.

Nu åter till barnen. Jag och Philip har ritat och nu ska vi nog bygga med lego. Mitt huvud gungar efter helgens kryssning, det har jag aldrig varit med om innan. Men det hänger förmodligen ihop med stress. I morgon är det dags för Tvillingpodden live – avsnitt 100. Sista chansen att köpa biljett nu. Hoppas att vi ses där! Det kommer att bli så himla roligt, vi behöver bara få de sista detaljerna på plats. Det får bli kvällsjobb när Stefan och Ibbe kommit hem från jobbet.

IMG_7733
Alice springer runt med vår kökshanduk på huvudet och säger att hon fryser. Just nu är handduken en halsduk men för en stund sen var den en snuttefilt och innan det en kjol. Jag älskar hennes fantasi.

/Angelica

LOADING..