Philips nya grejer

Philip har skaffat sig två nya saker han gör. En är supergullig och den andra är fruktansvärt irriterande.

Den irriterande grejen är att han fortsätter i sin vildpastillsstil. Förutom att han är helt orädd är han spritt språngande galen också, hehe. Nej men skämt å sido. Nya irriterande grejen är att alla lådor, och då menar jag verkligen alla lådor ska vändas upp och ner. Lego-lådor, leksakslådor, pussellådor, lådor med klossar you name it. Det räcker inte med att de ska vändas upp och ned så allt flyger ut över golvet. Helst ska man vara stående när man gör detta. När man hällt ut allt ska man också slänga iväg lådan (helst i riktningen där Alice leker). Därefter ska man krypa som en pansarvagn genom allt man precis hällt ur.

tagen_pa_bar_garning_philip

Den supergulliga saken är att han börjat härma Alice i det mesta hon gör med mig och Angelica. Ligger någon av oss ned på golvet kryper Philip fram och försöker väcka oss med att gunga oss fram och tillbaka i sidled med hans små händer. När vi ”vaknar till” blir han jätteglad. Det andra är att han har börjat kittlas. Han kommer med sina små bebishänder kittlar oss på halsen eller där han kommer åt. Han är rätt fåordig än så länge vilket gör det extra gulligt när han försöker säga killi-kill, vilket med blir ki-ki från honom. Och sen skrattar han.

/ Stefan

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..