Måndag en fredag

Det är helt fantastiskt hur en liten händelse kan förstöra en annars rätt OK morgon. Jag gick upp till en ledsen Philip en halvtimme innan min väckarklocka skulle ringa. Det gjorde inte så himla mycket kände jag. Jag gick och la mig igen efter att Philip fått tillbaka sin napp som han hade slarvat bort. Angelica låg och andades tungt när hon sov och jag låg och tänkte på allt och ingenting tills dess att väckarklockan ringde. Allt flöt på rätt bra tills dess att jag kommit bort till gästparkeringen hos oss.

Jag hade dragit på mig mina skor med gummisula istället för några andra som jag först tänkte ta 8lädersula på dem) eftersom det var blött ute. Hinner till gästparkeringen som sagt, innan jag känner att; hmm det plaskar i skon. Kollar under skon och det är en stor spricka i hela sulan som jag missat. Springer tillbaka hem och byter skor. Missar så klart bussen jag skulle ta pga detta. Tänker att jag passar på att lämna paraplyet också eftersom det faktiskt inte regnade. Börjar gå igen och kommer lite längre än gästparkeringen innan det börjar regna. Och paraplyet ligger hemma.

lipar_at_en_freagsmangad

Som tur är, är det inte måndag idag på riktigt utan bara i sinnesstämningen och på jobbet väntar fredagsfrukost innan jag ska iväg på event-lunch med Loppi.

/ Stefan

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..