VAB-stugan fortsätter

Denna kalla och soliga måndag fortsätter VAB-stugan här hemma för mig och lilla Philip. Vi tog nu på förmiddagen en promenad ner till närmaste ICA-butik och handlade lite lunch och middag till kvällen.

vabstugan_herrlagergren
Philip var helt vild i vagnen och satt och gungade fram och tillbaka så hela vagnen rörde sig och jublade av skratt efter varje bakåtgungning. Han lärde sig även att säga ”ho-ho” när vi går igenom tunnlarna. Han måste ha associerat det med att när det blir mörkt efter att det har varit ljust säger man ”ho-ho” för när vi kom innanför dörren satt han som en liten uggla i vagnen och sa ”ho-ho, ho-ho”.

/ Stefan

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..