Inredning till kontoret

Jag och Jessica har bestämt oss för att byta kontor. Det vi har idag är mysigt men alldeles för litet för oss. Vi vill anställa en person 2017 och då behövs mer plats. Jag hoppas att vi ska få se på vårt nya rum idag, eller förslag på rum. Vi kommer att sitta kvar i samma hus som vi gör idag, men dubbla utrymmet. Igår satt jag och letade inspo på Pinterest, jag måste bara dubbelkolla med Jessica att hon känner för samma stil. Det är ju ett år sen vi flyttade in på kontoret och då ville jag ha allt i vitt. Nu känner jag för mörka skrivbord i nåt härligt träslag. Tror ni att man tröttnar på det? Jag vill även ha en hörna där man bara kan hänga i en hängstol/korgstol och ta det lite lugnt. De här är skärmdumpar från Pinterest.

inspo1

Svart, vitt och grönt är fint tillsammans tycker jag.

inspo2
Massa tavlor och en hel del kaffe…

inspo

Jag visade de här stolarna för Stefan men han sa att vårt tak på kontoret inte håller för att hänga upp såna stolar. Jag hittade några på fot igår, de kanske funkar. Men först kanske vi ska få se hur stort nya kontoret är innan vi köper in massa saker. Det är så typiskt mig att börja klicka hem massa saker på en gång. Men jag älskar ju att flytta och att byta kontor blir ju en flytt och en nystart. Bästa känslan!

TRL-ColorInspiration

Bildkälla

Den här bilden fastnade jag för. Jag älskar kombinationen rosa, grått, vitt, nude och svart. Så himla fint! Jessica sa ”Sådär vill jag att hela mitt liv ska vara” när jag visade henne bilden, haha. Jo, ja. Det vore nåt! Var letar du inspo när du ska göra om hemma? Tipsa gärna om härliga instagramkonton.

/Angelica

 1. Emilie skriver:

  Åh, jag är så nyfiken på vilken typ av tjänst ni kommer annonsera ut sen. När kommer ni att berätta vad ni söker? 🙂

  1. Vi letar efter en assistent, någon som kan hjälpa oss med vår youtube-kanal. Filma, klippa och följa med oss på event. 🙂 Vi ska sätta oss ner på vår konferens och skriva ner exakt vad det är vi behöver hjälp med. Kram A

 2. -Jenny- skriver:

  Damm syns väldigt tydligt på mörka skrivbord annars är det fint… Själv kör jag hellre med mer vitt och mer damm, haha.
  Kul med nytt kontor i alla fall.

  1. Ahaaa. Ja, det är ju sant… Damm är ju inte så härligt! Ja, i morgon får vi se två olika förslag. 🙂 Kram A

 3. -Jenny- skriver:

  Damm syns väldigt tydligt på mörka skrivbord annars är det fint…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..