Årets mama på Oaxen

Wow vilken kväll det var igår! Jag och Jessica mötte upp Annika och så tog vi en taxi ut till Djurgården och Oaxen där tidningen mama hade sitt event ”Årets mama”. Jag hade ingen aning om vilken känslosam kväll det skulle vara. Jag grät och grät och grät. Och sen grät jag lite till. Tilde de Paula Eby var kvällens konferencier och hon gjorde ett sjukt bra jobb. mama samarbetar med Unicef så det var mycket fokus på världens barn som har det svårt och är på flykt.

twins
Jag och Jessica var stylade av Annika Norman så vi hade lånat klänningar kvällen till ära. Min kommer från By Malina och Jessicas från Sandro. Jag älskar ju att ha svart på mig, men nästa gala kanske jag ska våga mig på någon färg.

annika_norman
Världens bästa Annika!

syrror
Har ni sett Syrror på Tv4? Min och Jessicas favorit från serien var där,Celie Sparre, och vi ville såklart ta en bild med henne. Och vi berättade för henne hur grym vi tycker att hon är, hon blev superglad.

lundby
En liten brevlåda från Lundby. För två år sen fick jag äran att styla ett dockskåp från Lundby till Årets mama.

FullSizeRender 2
Vi hann prata med vår bloggkompis Filippa Rådin och hennes Anja också. Jag tycker så mycket om Filippa och Anja. Nästa gång vi ses ska jag ta mod till mig och bjuda ut de båda på middag. Jag vet att de har mycket att göra, men vi kanske kan boka en middag till sommaren? Jag, Jessica, Filippa och Anja. Dream team!

_K8Q8910

Foto Camilla Svensk 

Danny sjöng flera låtar och guuuhuuud vad han är BRA! Eller nej, han är BÄST! Alltså vilken röst. Jag klappade nog högst av alla, hahah.

_K8Q8857
Foto Camilla Svensk 

Jag hade äran att sitta med Nisse från Pappapodden. Vi bestämde att vi ska ses igen och spela in ett nytt dubbelavsnitt inom kort. Väldigt roligt!

_K8Q8792

Foto Camilla Svensk

Till höger om mig satt Emma från Expressen. Hennes dotter är lika gammal som Alice så det blev en del barnprat. Det blev även en hel del prat om tokiga nattklubbar i New York. Jag satt även med Ditte (som ska gästa Tvillingpodden), Alexia, Manne och Lisa från tidningen mama.

_K8Q8819

Foto Camilla Svensk

Alexia och Ditte – power mamas!

_K8Q8668
Fantastisk gala från början till slut. Jag är så glad över att jag och Jessica var bjudna. Här kan ni se vilka som vann priser. Så viktiga och fina människor som vann.

_K8Q8525
Foto Camilla Svensk

Klänning från By Malina, väska från DKNY och skor från River Island.

sofie_sarenbrant
En av mina absoluta favoritförfattare var där, Sofie Sarenbrant. Har ni läst hennes deckare? Om inte, oj vad ni har bra läsning framför er. Vecka 36 är en av mina favoriter.

frida_fahrman
Frida Fahrman var lika sprudlande som alltid. I morgon ska vi gå på en frukost som hon håller i, längtar!

pellobello
Jag hade på mig en jacka från Pello Bello. Älskar fluffet!

/Angelica

 

LOADING..