När en är sjuk och en påväg att bli frisk

Det är en otroligt långsam dag idag. Min energinivå är inte på topp, Philip tyckte att det var helt lämpligt att vara vaken dryga timmen inatt, jag och Angelica höll inte riktigt med. Han betalade dock tillbaka med att sova till 8 på morgonen. Men efter fyra dagars sjukdom och nu på tillfriskning är han lätt uttråkad och full av energi. Alice har en lätt feber, men vill ändå göra en massa saker men har inte riktigt orken. Vad resulterar detta i? Massor av irritation. Philip snor allt Alice leker med. Alice vill vara i fred, de bråkar och jag blir irriterad på att de bråkar hela tiden. Att sömnen inatt inte var helt optimal hjälper inte min irritation heller.

trott_steffe
uttrakad_alice
Efter en lunchnattning som tog över en timme och ett vardagsrumsgolv som ser ut som ett mindre inferno, ligger jag nu i soffan och kollar på veckans avsnitt av Chevaleresk med Måns och Wiberg. Men bara för att jag skriver det så vaknar Philip. Vi hörs lite senare!

/ Stefan

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..