8 saker ni kanske inte visste om mig

1. Jag får klåda av ull. Eller inte av alla ullplagg men vissa plagg som det bara är några få procent ull i får jag på riktigt klåda av. Så har det varit hela livet, jag får liksom panikkänslor.

2. I hela mitt liv har jag hatat att smörja in mig men nu tycker jag att det är mysigt. Det var när jag fick barn som jag var tvungen att acceptera känslan av hudlotion i handflatorna… Många tycker att det är konstigt att över huvud taget tycka att det är vidrigt med hudcreme, men jag har länge varit den torraste personen jag vet. På huden alltså. Humorn är allt annat än torr. Mitt projekt den här vintern är att inte förvandlas till en ödla, så nu smörjer och smörjer och smörjer jag för glatta livet.

3. När jag var liten testade jag på fäktning, ridning, cheerleading, basket, handboll, dans och gymnastik men ingenting föll mig i smaken. Eller ridning var nog det jag höll på med längst men jag var alltid lite rädd. Det är jag fortfarande när jag rider, jag får liksom lite högre puls. Handboll och basket var inte för mig, när vi hade basketmatcher bad jag mina lagspelare att passa till andra för att jag var bollrädd…. mmm. Bra val av sport!

tvillingarnalagergren
4. Mitt band till Jessica går inte att jämföra men någon annan relation jag har. Hon kommer alltid vara min nummer ett oavsett vem eller vilka som kommer in i våra liv. Jag sätter mina barn i första hand, men sen kommer Jessica direkt där efter. Hemskt mot Stefan? Ja, kanske. Men han är medveten om att Jessica är mitt allt. Jag skulle inte kunna andas och leva utan henne.

5. Jag har på senare år fått en del ångest. Oftast vet jag inte vad den beror på, den bara kommer över mig. En känsla av ”Vad har jag gjort?!” kan liksom börja trycka i kroppen… Om jag bara låter den vara där går den över, om jag stressar upp mig blir det värre. Jag pratar lite om det här i senaste avsnittet av Tvillingpodden. 

6. Jag ÄLSKAR chiliflakes. Alltså älskar. På ett konstigt sätt. Jag köpte en burk i New York som jag använder till typ all mat. Det bästa jag vet just nu är glutenfritt knäckebröd med smör, avokado, lite salt och ett kilo chiliflakes. Varje gång jag äter det piper jag för att det svider på läpparna men det är så gott att jag inte kan sluta äta det.

7. När jag gick i gymnasiet blev jag kär i en lärare. Så kär att jag bestämde mig för att berätta det för honom, det gick liksom inte hålla det inne. Han var mycket äldre och dessutom upptagen, men det hindrade inte mig från att maila läraren. Han skrev att det var fint att jag kände så, men att han inte kände samma sak. Aj vad mitt hjärta krossades. Men helt ärligt, vad trodde jag?! Jag gömde mig för honom i flera veckor för att jag skämdes så mycket.

8. När jag jobbade som telefonförsäljare mådde jag skit. Det var verkligen inte ett jobb som passade mig. Jag sjukanmälde mig ofta och ibland låtsades jag ringa upp folk fast jag inte gjorde det… Riktigt dåligt, jag vet. Men alla har vi nog jobbat med saker vi inte älskat. Jag behövde verkligen pengar just då. Jag hatade att folk blev så arga när jag ringde och sålde saker.

/Angelica

  1. Ja, faktiskt hemskt hur elaka folk kan vara. Varför inte bara säga ”Nej, tack. Jag är inte intresserad!” Kram A

   1. Jennie skriver:

    Därför att det inte hjälper att säga tack men nej tack, de fortsätter att tjata om sina varor ändå. Blä finns inget folkslag jag hatar mer än telefonförsäljare!!

    1. Det var en hård kommentar tycker jag. De som sitter där är ju precis som du och jag, så lite hårt att säga att du hatar telefonförsäljare. Kram A

 1. Sofie skriver:

  Åh vart har du köpt den tröjan?❤️

  1. Jessica skriver:

   Jag håller med, en sån skulle gärna få flytta in hos mig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..