En annorlunda frukost

Sjukstugan fortsätter, idag är det Alice tur att vara som sämst och Philip verkar vara lite på bättringsvägen, men ännu ej frisk. Så vad gör man när man har sjuka barn hemma? Jo, självklart får de välja frukost. Alice valde glass, vilket inte var ett helt otippat val.

alice_glass
Philip åt sin vanliga frukost, en kantfri leverpastejmacka och havregrynsgröt med mosad banan, men istället för havremjölk att dricka gjorde han ett lite annorlunda och helt klart otippat val.
philip_kaffe1
philip_kaffe2
Han valde helt enkelt att ta mina kalla kafferester. Två skedar och sen gick han som på speed hela vägen fram in i kalket på lunchvilan.

Hur gör ni med måltiderna när era barn är sjuka?

/ Stefan

  1. Ja vad gör man. i vårt fall har ungarna fått vad dom vill ha under sjukdom. bättre att dom får i sig nåt än inget ,tycker vi .liten marabou chokladkaka så dricker dom mycket. och naturligtvis vet dom att detta bara gäller vid sjukdomar.

  2. Vår yngste tömmer också min kaffekopp ofta, när det liksom blivit för kallt så jag inte vill ha det längre. Har faktiskt aldrig märkt av någon koffeineffekt på honom. Jag kanske dricker väldigt svagt kaffe…

  3. Sabina skriver:

    Samma som när de inte är sjuka 🙂 Fast de kanske äter mindre eller inte alls!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..