Till våren sticker vi

Det var längesen jag och Angelica gjorde något bara hon och jag. Sen Alice föddes tror jag att vi har varit på två dejter bara hon och jag. Vi har ju gjort lite saker utan barnen, men antingen på varsitt håll eller med en massa vänner. Så igår kände jag att det måste bli ändring på den fronten. Vi har pratat fram och tillbaka om att resa iväg några dagar bara hon och jag. Igår kände jag att det var dags att göra slag i saken. Så jag hittade, vad som verkar ett superhärligt hotell och bokade det. Sa inget till Angelica utan bara la in bokningen i vår gemensamma kalender på telefonen. Och fick tillbaka ett sms med texten ”Världens BÄSTA pling”.

newyork_here_we_come
I maj drar jag och Angelica till New York. Ganska så exakt fem år efter (på dagen) som när vi var där tillsammans för första gången. Tänk er, barnfria strosandes i Central Park, shoppandes och ätandes en massa, massa god mat.

Vi kollar flygbiljetter och det verkar som om vi även kommer att spendera en dag i Reykjavik. Ni som har varit där, vad är era bästa tips? Vad får vi inte missa? Vi har 13 timmar på oss. Blå lagunen har vi redan bestämt att vi ska göra. Det vore också superhäftigt att rida islandshäst på Island.

/ Stefan

 1. Sofia skriver:

  Åh så härligt och vilken överraskning !! Kika gärna in hos mig , skriver om livet mellan Sverige o Spanien då vi har hus både här o i Marbella , berättar öppet om min förlossningsskada som missades för att det inte ska drabba andra och om min älskade lilla son Milton . Önskar dig en fin dag ! <3

 2. Anna skriver:

  Berätta mer hur man får till delad kalender på telefonen? Skulle underlätta en del för oss här hemma med livspusslet

  1. Jessica skriver:

   Ja det skulle vi verkligen ha nytta av här hemma 🙂

  1. E skriver:

   Ja det vill jag oxå veta!! Så smart ju!

 3. Lena skriver:

  Tar gärna tips på hotell i New York.

  1. Vi ska bo på The Evelyn vid Madison square park, men har aldrig bott där innan så vet inte om det är bra! 🙂 Kram A

 4. Sanna skriver:

  Vi var på Island med jobbet och jag älskade det! Vi besökte blå lagunen, åkte på jeepsafari (SJUKT coolt), åka runt för att se mini vulkaner (vad dom nu hette). Att lägga mycket tid i lagnunen är helt rätt, finns så mycket att göra med behandlingar mm. Kram

 5. Åk med SAS utan mellanlandning. Kostar bara 3000 per person just nu

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..